Onze geschiedenis

In 1928 werd Sybrandy opgericht als machinefabriek. Sindsdien hebben wij ons volledig toegelegd op de technologie van stralen, spuiten en stofafzuiging. Tegenwoordig wordt er wereldwijd een beroep gedaan op de, binnen Sybrandy aanwezige, betrouwbare kennis en ervaring op deze gebieden.

Door de decennia lange ervaring wordt Sybrandy vaak gevraagd voor “turn-key”-projecten. Hierbij verzorgt Sybrandy de complete lay-out van en alle disciplines voor oppervlaktetechniek in een nieuw of bestaand pand. Wij verzorgen dan voor u de complete bouw, inclusief begeleiding vanaf offertetraject tot oplevering met alle daarvoor benodigde installatiedelen en cabines.
 

Overname Sybrandy door de Airblast Group

Partnership in de breedste zin van het woord, dat bracht de overname van Sybrandy door de Airblast Group in 2014.

De Airblast Group (wereldwijd totaalleverancier voor de oppervlaktetechniek) bestaat sinds 1974 en is al meer 40 jaar een van de grootste distributeurs voor (onder andere) de regio Midden- en Verre Oosten. De Airblast Group heeft wereldwijd diverse eigen vestigingen, in de komende jaren zal dit netwerk verder uitgebreid worden.

Met de overname door de Airblast Group heeft Sybrandy toegang gekregen tot een nog groter netwerk van distributeurs wereldwijd, hierdoor is verdere internationale groei mogelijk. Sybrandy behoudt in de Airblast Group zijn autonomie en zal de ingezette strategie koers versneld vervolgen.

Klik hier om de corporate website van Airblast te bezoeken.

Contact

  • Stuur ons een e-mail
  • Bel ons +31 (0)72 241 02 34
  • Vraag een offerte op
  • Volg ons op:
         

 

contact
Created by Trefnet • Powered by Shark CMS